Vacatures bij banken en verzekeraars voor starters

Traineeship na je studie

Binnen het team is er een grote diversiteit van trainees, met ieder een andere achtergrond. Wie zijn de mensen van Bold Recruitment? Elke maand is er een nieuwe medewerker aan het woord. Deze maand spraken wij Brahim. Hij werkt nu op opdracht bij Intimus.

Welke studie heb je gevolgd?

Ik heb de opleiding HBO Bedrijfseconomie gevolgd aan de Haagse Hogeschool.

Hoe ben je bij Bold terecht gekomen?

Na het plaatsen van mijn CV op enkele vacaturebanken ben ik telefonisch benaderd door Career Control. In het telefoongesprek werd mij in het kort het concept van Bold Recruitment voorgelegd en of ik daar in geïnteresseerd zou zijn. Ik zag het wel zitten om in een traineeprogramma ervaring en kennis op te doen. Na een goede eerste gesprek met Olaf had ik mijn tweede gesprek met Heidi. Heidi vertelde me meer over het Bold-traject en wat ik er van kon verwachten. Na het gesprek met Heidi ging het allemaal heel snel en voor ik het wist was ik werkzaam als Trainee bij Bold Recruitment.

Op opdracht aan het werk

Ik zit momenteel op opdracht bij Intimus International Netherlands BV, waar ik werkzaam ben op de Finance-afdeling als Debiteurenbeheerder.

< Terug naar overzicht