Baan voor starters na HBO in Amsterdam

Vacature Eerstelijns incassomedewerker

Als professional kan jij anderen motiveren en overtuigen. Een grote financiële dienstverlener zoekt jou om het team incasso te versterken.

Financiële oplossingen

Als eerstelijns medewerker achterstanden onderhoudt jij contact met klanten met financiële achterstanden. Jij neemt als eerst contact op en zoekt met de klant actief naar een oplossing. Je zorgt ervoor dat je een reëel beeld krijgt van de financiële situatie van de klant. Door middel van doorvragen, doorgronden van de klant en onderzoeken van de situatie kom je tot een oplossing om de klant duurzaam te herstellen. Je houdt bij de ontwikkeling van het plan rekening met zowel het klant- als het bankbelang.
 Daarnaast is de klant zelf verantwoordelijk voor zijn eigen plan en de oplossing. Jij biedt ondersteuning voor een soepel verloop van het terugbrengen van de achterstand.

Werk met uitdaging

Voor deze baan in Amsterdam in de bancaire sector zijn er een aantal vaardigheden belangrijk. Jij bent leergierig, analytisch sterk, klantgericht, stressbestendig, prestatiegericht, flexibel en empatisch. Ben jij een communicatieve durfal? Dan bezit jij over de volgende eigenschappen:

Werkervaring bij een incassobureau of soortgelijke functie

Telefonische ervaring

HBO werk- en denkniveau

Neemt persoonlijke verantwoordelijkheid in teamverband

Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal

Goede rekenvaardigheid

Affiniteit met financiële producten

Werk in de bancaire sector

In de organisatie krijg jij veel ruimte voor ontwikkeling van ervaring, talent en capaciteit. In elke fase van jouw carrière zorgen wij voor een persoonlijke en professionele begeleiding zodat jij binnen no-time een vaste plek vergaard bij deze grote speler. Wij snappen jouw ambitie, daarom kijken wij graag mee naar de volgende stap!

Tijd voor actie! Stuur je motivatie naar evelien@careercontrol.nl, of stuur een bericht via de chat.

Gerelateerd nieuws

< Terug naar overzicht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *