Werken na je opleiding

Vacature Finance assistent

Verschillende leuke opdrachtgevers willen hun team versterken met een financiële starter. Jij kan aan de slag na je studie op deze uitdagende functie!

Ondernemend werken

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een ondernemend en initiatiefrijk lid van het team. Jouw ambitie is de drijvende factor in jouw werkzaamheden. Naast uitstekende vaardigheden ben jij communicatief vaardig, zodat samenwerken een pretje is. Jij weet als geen ander wat denken in team- en klantbelang.

Werkzaamheden

In deze zelfstandige administratieve functie ga jij je bezighouden met diverse werkzaamheden binnen de verschillende administraties en leg je verantwoording af aan de finance manager. Dit is de perfecte manier om ervaring op te doen in het financiële vak! Samen met de finance manager werk jij aan de administratie, waarin ruimte is om te leren en door te groeien naar jouw functie. In jouw dag controleer jij inkoopfacturen en verwerk jij deze. Jij legt alle documenten vast, bereid betalen voor en voert deze uit. Ook het verzorgen van de crediteurenadministratie is jouw verantwoordelijkheid.

Deze vacature is voor jou als:

-Je een gedegen opleiding of achtergrond in de administratieve sector hebt;
-Er op jouw CV al wat aan ervaring staat;
-Jij zelfstandig financiële werkzaamheden kan uitvoeren;
-Je resultaatgericht bent en goed kan communiceren;
-Je accuraat en flexibel bent;
-Vertrouwelijke informatie bij jou in veilige handen is;
-Je 40 uur per week wilt werken.

Jouw financiële vaardigheden

-Je hebt een afgeronde financiële opleiding;
-Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse-, en Engelse taal zowel in woord als geschrift;
-Kennis van AccountView is een pré;
-Jij kent alle geheimen van Excel.

Herken jij je in dit verhaal en heb jij vertrouwen in jouw functioneren? Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal en komen graag met je in gesprek. Mail je CV en motivatie naar Evelien Kramer op evelien@careercontrol.nl. Heb je nog vragen? Dan kan je altijd bellen of met ons chatten.

< Terug naar overzicht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *