Banen in financiële dienstverlening

Vacature Incassomedewerker

Als Incassomedewerker behaal je succes door het nauwkeurig en correct afhandelen van contactmomenten met debiteuren, zowel telefonisch als schriftelijk.

Jouw vaardigheden

Je past je sociale vaardigheden graag toe om de balans te vinden tussen de belangen van je werkgever, de klant en de debiteur. Je werkt graag met computersystemen en je ziet het als een sport om (deels geautomatiseerde) processtukken foutloos op te stellen. Daarnaast vind je het prettig om in een groot team te werken en hierbij samen te streven naar resultaat. Structuur, vaste werkzaamheden en verantwoordelijkheden zijn belangrijk bij deze functie en passen perfect bij jou. Jij bent het visitekaartje van de organisatie.

Werkzaamheden

Klantgericht, betrouwbaar en integer zijn waarden die kenmerkend zijn voor jou. Daarnaast vinden wij het van belang dat je goed kunt reflecteren. Om in deze functie succesvol te zijn kun je aantonen dat je accuraat, stressbestendig en communicatief vaardig bent. Daarnaast heb je een echte hands-on mentaliteit.

Als jij wordt uitgedaagd door de bovenstaande functieomschrijving, dan maken we graag
kennis met je! Daarnaast voldoe je aan de volgende voorwaarden:
-Minimaal 2 jaar relevante ervaring;
-Aantoonbaar HBO werk- en denkniveau door bijvoorbeeld een afgeronde opleiding HBO Rechten of Sociaal Juridische Dienstverlening;
-Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Wat biedt deze vacature?

Wij bieden je een uitdagende functie in een financieel gezond, jong en groeiend bedrijf dat zich in de dynamische FinTech markt beweegt. Je werkt met ambitieuze en dynamische collega’s. In een vriendelijke, familiaire bedrijfscultuur en met arbeidsvoorwaarden die passen bij jouw ambitie en behoeften.

Herken jij je in dit verhaal en heb jij vertrouwen in jouw functioneren? Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal en komen graag met je in gesprek. Mail je CV en motivatie naar Evelien Kramer op evelien@careercontrol.nl. Heb je nog vragen? Dan kan je altijd bellen of met ons chatten.

< Terug naar overzicht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *