werken bij een hypotheekverstrekker als medewerker backoffice

Vacature Medewerker backoffice

Voor een grote bancaire opdrachtgever zoeken wij een junior medewerker backoffice. Jij start jouw carrière goed in een leuke organisatie met informele werksfeer.

Vacature junior medewerker backoffice

In de functie van junior medewerker backoffice ben jij gericht op het aflosproces en renteherziening van hypotheken. Jij hebt een goed beeld van het verloop van een hypothecaire geldlening. Hierbij kan jij zowel met de klant meedenken als met jouw werkgever, zodat alle belangen worden behartigd. Jij bent communicatief sterk, analytisch, verantwoordelijk en hebt een hand-on-mentaliteit.

Werken bij een hypotheekverstrekker

In deze functie heb jij verschillende verantwoordelijkheden, wat de baan leuk en afwisselend maakt! De taken bestaan uit:
-Beheren van een hypotheek;
-Beoordelen en uitbetalen van bouwdepots;
-Verwerken van renteherzieningen;
-Verwerken van aflossingen op hypotheken.

Als jij wordt uitgedaagd door de bovenstaande functieomschrijving, dan maken we graag
kennis met je! Daarnaast voldoe je aan de volgende voorwaarden:
-Aantoonbaar HBO werk- en denkniveau;
-Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
-Ervaring binnen de bank- en verzekeringswereld bij voorkeur;
-Communicatief vaardig en een leuke collega;
-Je bent in het bezit van WFT-Basis.

Wat biedt deze nieuwe baan?

In deze functie kan jij als junior uitgroeien als volwaardig professional. Deze speler in de bancaire dienstverlening is een informele werkgever die bekend staat als warme werkgever. Daarnaast biedt Bold Recruitment de mogelijkheid om meerdere opleidingen te halen en hebben wij een groot netwerk met grote corporates. Jij kan altijd doorgroeien en carrière maken bij andere toporganisaties in Nederland.

Herken jij je in dit verhaal en heb jij vertrouwen in jouw functioneren? Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal en komen graag met je in gesprek. Mail je CV en motivatie naar Evelien Kramer op evelien@careercontrol.nl. Heb je nog vragen? Dan kan je altijd bellen of met ons chatten.

Gerelateerd nieuws

< Terug naar overzicht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *