scriptie schrijven voor studie stage

Afstudeerstage voor HBO of WO

Met jouw afstudeerstage maak jij de laatste stap in je studie. Het perfecte moment om naast jouw scriptie wat werkervaring op te doen. Bold Recruitment is de organisatie die jong talent een kans geeft. Wij zijn ambitieus, daarom willen wij ons continue ontwikkelen. Daar kan jouw onderzoek in bijdragen.

Wat ga jij doen?

Bij ons krijg je de kans om jouw afstudeerstage in te richten hoe jij wil! Wil jij 4 dagen onderzoeken en 1 dag meelopen? Wij maken dit mogelijk! In overleg met jou en je opleiding kijken wij naar de perfecte match, zodat iedereen tevreden is. Tijdens je afstudeerstage kan jij werken aan je scriptie. In ongeveer 3 tot 6 maanden voer jij een onderzoek uit, waarbij wij zoveel mogelijk proberen te helpen.

Wie zijn wij?

Bold Recruitment is een werving- en selectiebureau die continue op zoek is naar nieuw talent. Wij hebben ambitie, lef, humor en veel nieuwe ideeën. Bij ons wordt hard gewerkt, daar horen leuke borrels en feestjes bij! Wij hebben niet voor niks een kroeg in ons pand, op die manier kunnen wij snel een feestje bouwen!

Wie ben jij?

-Jij bent bijna klaar met jouw opleiding;
-Op HBO- of WO-niveau;
-Je bent een student communicatie, multimedia, journalistiek, bedrijfseconomie of bedrijfskunde MER.

Solliciteren

Ben jij de perfecte match op deze vacature? Onze marketeer Thom Wouters komt graag met jou in contact. Stuur jouw CV en motivatiebrief naar t.wouters@incontrolgroup.nl.

Heb je nog een leuke vraag? Stuur ons een berichtje via Facebook, de chat of mail!

Voornaam:*
Achternaam:*
E-mail:*
Telefoonnummer:*
Onderwerp:*
Bericht:

Gerelateerd nieuws

< Terug naar overzicht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *