stage lopen in recruitment

Vacature stage Talent Sourcer

Jouw stage is de eerste stap in je carrière. Leren, ervaring opdoen, netwerken en gezelligheid horen daarbij. Bold Recruitment is de organisatie die jong talent een kans geeft. Wij willen onze ambitie combineren met de jouwe, zodat jij je loopbaan goed begint!

Wat ga jij doen?

Bij ons stage lopen betekend veel verantwoordelijkheid. In ons team recruiters ga jij op zoek naar het nieuwe talent van Nederland. Een uitdagende stageplaats waarin je alles leert op het gebied van recruitment. Jouw werkweek is een leuke mix van online zoeken, het eerste contact opnemen, afspraken maken, sollicitatiegesprekken voeren en brainstormen voor nieuwe campagnes. Kortom: van A tot Z kom jij in het beeld voor!

Jij bent punctueel, ondernemend, sociaal en energiek. Jij werkt veel samen met onze recruiters, sales en marketingmedewerkers. Heel leuk natuurlijk! Omdat je op die manier van iedereen wat leert en het hele proces meemaakt van een bureau. Jij bent:
-Een HBO-student;
-Minimaal 32 uur beschikbaar;
-In bezit van mooie verhalen en leuke grappen.

Wat leer je bij ons?

In jouw functie leer je meer van veel aspecten in het recruitment. Perfect voor je stage, je kan je perfect oriënteren op het werkveld en leert meer over carrière maken! Dit leer je bij ons:
-Recruiten op LinkedIn;
-Gespreksvaardigheden;
-Het begeleiden van carrières;
-Voeren van sollicitatiegesprekken;
-Schrijven van sollicitaties;
-Innovatief werven.

Wie zijn wij?

Bold Recruitment is een werving- en selectiebureau die continue op zoek is naar nieuw talent. Wij hebben ambitie, lef, humor en veel nieuwe ideeën. Bij ons wordt hard gewerkt, daar horen leuke borrels en feestjes bij! Wij hebben niet voor niks een kroeg in ons pand, op die manier kunnen wij snel een feestje bouwen! Jouw werk wordt ook beloond met een stagevergoeding. Maandelijks krijg jij een vergoeding van 375 euro!

Solliciteren

Ben jij de perfecte match op deze vacature? Stuur ons jouw CV en motivatiebrief. Onze recruiter Evelien Kramer drink graag een kopje koffie of thee met je. Stuur haar een bericht op evelien@careercontrol.nl!

Heb je nog een leuke vraag? Stuur ons een berichtje via Facebook, de chat of mail!

Voornaam:*
Achternaam:*
E-mail:*
Telefoonnummer:*
Onderwerp:*
Bericht:

< Terug naar overzicht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *