vacatures voor starters

Carrièredagen

Bold Recruitment staat 17 & 18 november op de Nederlandse Carrièredagen, in het Werkspoorkathedraal in Utrecht. Jij kan deze dagen spreken met onze recruiters en je loopbaan goed beginnen.

Starten van je loopbaan

Samen met Career Control Finamic staan wij als recruitersbureau voor jou klaar om tips te geven. Hoe kom jij aan je droombaan, hoe profileer jij jezelf en waar kan je aan de slag? Bold Recruitment kan jou helpen om de eerste stappen te zetten.

Je carrière goed beginnen!

Onze recruiter kan jou helpen aan je eerste baan. Wij hebben een breed netwerk in de top 250 van corporate Nederland. Wil jij werken bij Tesla, ING Bank, Rabobank, Volksbank, Heineken of Essent? Jij kan tijdens of na je studie al aan de slag!

The job that suits you

Een passende baan is erg belangrijk voor jouw ontwikkeling en plezier. Wij trekken dit verder door: Met Bold Recruitment kan jij in stijl naar je eerste baan. Werk je voor ons? Dan krijg je een maatpak cadeau!

Wij zien je snel op de Nederlandse Carrièredagen!

 

Gerelateerd nieuws

< Terug naar overzicht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *