Na je studie werken

De week van een trainee

Met een traineeship van Bold Recruitment kom je op verschillende plekken! In twee jaar werk jij bij verschillende opdrachtgevers, zodat jij alle trainingen krijgt om volwaardig professional te worden. Onze trainee Abdel is actief als Medewerker Operations bij Stater. Neem een kijkje in de keuken met: De week van een trainee!

Maandag: een goede start van de week!

Het weekend is voorbij en wij moeten er weer tegenaan. Er gaat niks op tegen een gezonde lunch om weer op kracht te komen! De cafetaria van Stater heeft een zeer ruime keuze aan soep, maaltijden, snacks, voor ieder wat wils. Voor de benodigde eiwitten heb ik vandaag gekozen voor een broodje ei en een beker karnemelk. Voor de vitamientjes heb ik vandaag gekozen voor een volle lekkere groentesoep!

traineeship als financieel medewerker

Dinsdag: extra capaciteit voor het project

De deadline van het project was gepland voor 2 december. De verwachting was om tegen deze tijd klaar te zijn met meeste hypotheek herberekeningen. Daarnaast worden er ongeveer 30.000 brieven eruit gestuurd gedurende deze periode en daarvan verwachtten wij een respons van 8 procent. In deze brieven worden klanten geïnformeerd over de herberekening. Ondertussen zijn wij als groep al bezig met het maken van de herberekeningen. Echter kwamen er elke keer wat aanpassingen in de herberekeningen waardoor wij de voorgaande berekeningen opnieuw moesten controleren en eventueel aanpassen. Hier zat erg veel tijd in. Inmiddels is er een volledige juiste werkwijze van de herberekening.

Vandaag hebben wij te horen gekregen dat de deadline is opgeschoven naar eind december. De leiding heeft besloten om de opdracht te verlengen en ons gevraagd of wij nog wilde blijven. Daarnaast zijn er ongeveer 10 extra mensen nodig om het eind jaar te halen.
Nu wij de juiste werkwijze van de herberekening hebben, kunnen wij volop aan de slag!

Vacatures voor starters

Woensdag: de dagstart

Iedere dag hebben houden wij om 10:00 uur een dagstart. Tijdens deze bijeenkomsten bespreken wij wat er voor iedereen op de planning staat de komende week en of er nog bijzonderheden spelen.

Voor vandaag sta ik op ‘controle’. Ik zal de berekeningen controleren van andere collega’s. Als ik fouten of ontbrekende informatie constateer, dan maak ik een notitie in de berekening. Vervolgens stuur ik deze op naar de desbetreffende collega om het te verbeteren. In vervolg kijk ik het weer na. 

Voor morgen ben ik in de telefoon ingeroosterd. Wij werken met ochtend en middag diensten. Om ervoor te zorgen dat wij altijd beschikbaar zijn voor de klanten, zijn er ook back-up teams opgezet. Als er iemand ziek is of met pauze of van zijn plek is om een of andere reden, dan komt het back up team in actie!

na je studie werken

Donderdag: telefoondienst

Vandaag hebben wij te horen gekregen dat er 800 brieven de deur uit zijn gestuurd. In het vervolg worden er 30.000 brieven uitgestuurd met een verwachte respons van 8 procent. Om het einde van de jaar te kunnen halen en door de te verwachtte drukte in de telefoon, heeft de leiding besloten om 5 extra mensen aan te nemen voor het project.

Vandaag heb ik telefoondienst! Naast het berekenen en controleren ben ik beschikbaar voor inkomende telefoontjes van klanten. Het was een rustige dag vandaag in de telefoon. Aan het einde van de dag heb ik nul telefoontjes behandelt. Aankomende week verwacht ik dat klanten gaan bellen, gezien er dan meer brieven de deur uitgaan.

werken bij banken

Vrijdag: einde van de week

De laatste berekeningen van de week zitten er weer op. Na een lange werkweek ben ik toe aan weekend! De weg terug van Amersfoort naar IJmuiden is altijd hopen op geen file… Onderweg naar huis neem ik de snelwegen A1, A10 en de A9 en ja hoor! Net dat ik denk er bijna te zijn, file op de A9. Helaas… nog even volhouden en dan lekker weekend vieren!

werken en leren als starter

Werken als trainee?

Dat kan! Bij Bold Recruitment hebben wij leuke vacatures waar jij als starter aan de slag kan. Net als Abdel ga jij aan de slag bij de leukste opdrachtgevers. Daarnaast zorgen wij ervoor dat je de beste trainingen krijgt. Solliciteer en wij gaan graag met jou het gesprek aan!

Gerelateerd nieuws

< Terug naar overzicht