vacatures voor starters in hr

Vacature traineeship recruiter

Werken als junior recruiter

Net klaar met je studie en weet jij nog niet hoe jij je ambitie moet inzetten door het gebrek aan ervaring? Wij hebben een mooie kans voor jou. Binnen zes maanden stomen wij jou klaar als recruiter. Wij bieden verschillende opleidingen, een netwerk en coaching zodat jij in korte tijd zelfstandig aan de slag kan!

Wat doe je als recruiter?

Jij gaat als expert in arbeidsbemiddeling op zoek naar het nieuwe talent tot de ervaren professional in verschillende sectoren. Jij bent betrokken tot het invullen van vacatures.

Inhoud van het traineeship

In een periode van zes maanden zorgen wij ervoor dat je alle handvaten hebt om als recruiter de juiste professional te vinden. Wij leren jou:
-Vacatures goed te interpreteren;
-Het schrijven van vacatureteksten;
-Employer branding;
-Zoeken en gevonden worden op LinkedIn;
-Gespreksvaardigheden;
-Contractonderhandeling;
-Presentatie vaardigheden.

In zes maanden wordt er een persoonlijk traject met jou vastgesteld. Elke starter heeft zijn kwaliteiten. Misschien heb jij kwaliteiten die minder of meer aandacht nodig hebben. Onze coach kijkt met jou mee zodat jij een volwaardig recruiter wordt.

Een flexibele starter in HR

Om anderen te informeren en adviseren in carrièrekansen moet je zelf bagage hebben. In dit traineeship zorgen wij ervoor dat jij kennis opdoet en op plekken komt waarin je makkelijk kunt leren. In de functie verwachten wij ook wat van jou. Jij bent:
-Afgestudeerd op HBO / WO niveau;
-Bereid om in jezelf te investeren in trainingen en opleidingen;
-Een vlotte schrijver en babbelaar in het Nederlands en Engels;
-Een sociaal dier;
-Flexibel, leergierig, doelgericht en stressbestendig.

Plezier en presteren combineren

Bold Recruitment is specialist in het ontwikkelen van nieuw talent in de arbeidsmarkt. Als onderdeel van de InControl Group zijn wij een groeiende speler die zijn sporen heeft verdiend in HR, Finance, Credit Management, Consultancy en IT. Deze ervaring en mooie prestaties combineren wij met leuke events en plezier op de werkvloer. Dit betekent dat er ruimte is voor ontspanning zoals een potje pingpong, darts, tafelvoetbal, tourpoule of een lekkere borrel en diner. Zo kom jij niet alleen in contact met jouw collega’s maar ook onze klanten.

Werken bij de beste opdrachtgevers

Als recruiter kan jij aan de slag bij een grote variatie aan bedrijven. Zo kan jij je ontwikkelen in werving & selectie voor een bepaalde branche. Opdrachtgevers als Heineken, G-Star, Tesla, NCOI, Philips, ING, Volksbank, Tele2, O’Neill, RTL, Greenchoice, Qurrent en Graydon zijn jouw potentiële werkgever.

Voornaam:*
Achternaam:*
E-mail:*
Telefoonnummer:*
Onderwerp:*
Bericht:

Gerelateerd nieuws

< Terug naar overzicht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *