Waarom-kies-je-voor-een-traineeship

Voordelen van een traineeship

Met een goed CV, LinkedIn profiel en goede instelling kan jij rekenen op een mooie start van je loopbaan. Er zijn veel mooie kansen om na je studie te starten. Waarom moet je kiezen voor een traineeship? Wij geven paar redenen om als trainee te starten.

Voor veel starters is het nog onduidelijk wat een traineeship inhoudt: als trainee heb je een volwaardige baan waar jij je kan ontwikkelen. Het is dus geen stage, je krijgt immers een salaris in plaats van een vergoeding. Jouw ontwikkeling staat centraal in je dienstverband, waarin je werkgever in je investeert voor de toekomst. Anders dan een normale starters functie, waar de focus slechts op je werkzaamheden ligt. Een traineeship is een mooie opstap in je loopbaan, aangezien Bold Recruitment investeert in je kwaliteiten, waar je in je verdere loopbaan voordelen uit haalt.

Wat kan Bold Recruitment jou bieden, zodat jij voor dit traject kiest. Je kan namelijk ook voor een starters functie kiezen bij een bank of andere financiële instelling. Wij vertellen je graag meer!

Uitdagende opdrachtgevers

Ondanks dat je bij Bold in dienst komt, ga je aan de slag bij uitdagende opdrachtgevers! Zo liggen er niet alleen kansen in de bancaire sector, bij ons ga je aan de slag bij de top 250 corporates van Nederland. Na onze kennismaking kijken wij naar jouw competenties en persoonlijkheid, waarmee wij een match kunnen maken met een werkgever. Zo kom jij in het juiste team en organisatie waarin jij je thuis voelt en een mooie start kan maken. Perfect voor op je CV!

Snelle ontwikkeling

In een korte tijd krijg je veel kennis en vaardigheden die je kan inzetten in je functie. Al voor je opdracht investeren wij in opleidingen zodat jij binnen no-time de juiste papieren hebt voor de functie. De tijd van studeren is dus niet voorbij! Wees niet bang; je krijgt begeleiding en handige middelen om snel kennis op te doen. Door dit samengestelde opleidings- en coachingstraject maak jij een vliegende start met kennis die in de praktijk ingezet kan worden.

Persoonlijke ontwikkeling

In een traineeship krijg niet alleen handvaten voor vakinhoudelijke kennis, maar speelt persoonlijke ontwikkeling ook een rol. Misschien ben je nog zoekende naar jouw ambities, kwaliteiten of juiste werkveld. In dit coachingstraject wordt er gekeken naar wie jij bent als persoon. Je merkt: door dit inzicht weet jij beter wat je wilt en wat jij toevoegt binnen een organisatie. Zo werk jij doelgericht aan je leerdoelen, met verdere groei als gevolg.

Bouwen aan je CV

Naast vakinhoudelijke kennis en persoonlijke ontwikkeling krijg jij de kans om bij verschillende opdrachtgevers te werken. Zo bouw jij in een relatief korte tijd een mooi CV op. Elk half jaar ga jij bij een andere organisatie aan de slag. Hier kan je inzicht ontwikkelen in welk soort organisatie bij jou past en welke functies jou aanspreken. Spreekt een werkgever je niet aan? Geen probleem, dan komt er snel weer een nieuwe kans. Voel jij je compleet thuis in een organisatie? Dan is de kans groot dat in dienst kan komen bij de opdrachtgever. Al veel andere trainees gingen je voor!

Ben je nieuwsgierig geworden bij welke opdrachtgevers jij aan de slag kan? Of wil je weten welke kwaliteiten je verder kan ontwikkelen? Onze recruiters kunnen jou alles vertellen. Enthousiast? Mooi, je kan al snel aan de slag!

Gerelateerd nieuws

< Terug naar overzicht