Blog

Zo kom je erachter welke baan bij je past

Het afronden van je studie was waarschijnlijk een belangrijk en mooi punt in je leven. Eindelijk ben je klaar met de tentamens, je scriptie en natuurlijk het betalen van collegegeld! Nu kom je op een punt waar je naar toe hebt gewerkt. Het vinden van een baan. Waar kies je voor en weet je al […]

More Info

7 redenen waarom bedrijven starters willen aannemen

Beginnen aan je loopbaan, na je studie, kan een grote stap zijn. Om die reden gaan veel starters die net zijn afgestudeerd reizen of blijven zij doorwerken bij hun bijbaan. In de bediening of supermarkt blijven werken is een veilige basis om te kijken wat je wilt doen, dit kan ook sneller.

More Info

De beste steden van de wereld om te werken

Reizen is vaak een grote prioriteit na het afronden van een studie. Wanneer studenten hun diploma behalen zijn Azië, Afrika en Zuid-Amerika bekende hotspots voor het maken van een mooie reis, om zo levenservaring op te doen. Groot gelijk! Maar heb je wel eens overwogen om reizen en werken te combineren?

More Info

Welke organisatie past het best bij jou?

In eerdere blogs schreven wij al veel over hoe jij kan worden aangenomen. Maar hoe weet jij nu precies of het bedrijf aan de voorwaarde voldoet. En wat voor soort bedrijf past goed bij jou? Wij geven wat peilers voor de juiste werkgever.

More Info

Wat betekent de nieuwe jaarnota voor jou?

De derde dinsdag van september is weer achter ons, kortom Prinsjesdag is weer geweest. De hoedjes, Ridderzaal en troonrede waren deze week in het nieuws. De balans is weer opgemaakt voor 2019. Wat betekent dit voor jou als starter, wij maken een opsomming.

More Info

Eigenschappen van een topmanager

Een hoge functie bekleden is voor slechts weinig mensen weggelegd. Een topcarrière hangt van een aantal factoren af: doorzettingsvermogen, intelligentie, geluk en een aantal karaktereigenschappen. Wij sommen deze eigenschappen voor je op.

More Info

Deze kwaliteiten moet jij in huis hebben

Wanneer jij net klaar bent met je studie, is het soms zoeken naar de juiste koers. Daarom is het soms prettig om een aantal punten te krijgen waar jij in ieder geval aan moet voldoen. Deze vaardigheden moet jij in ieder geval onder de knie hebben als twintiger.

More Info

Zo kom jij als starter serieus over

Wanneer je aan het begin van je carrière staat, kan je tegen een aantal dingen aanlopen. Je beeld van de arbeidsmarkt of jezelf zijn onderdelen waar je zelf aan kan werken. Hoe anderen tegen je aankijken is moeilijker te controleren. Toch? Wij denken van niet en deze tips helpen jou met het achterlaten van een […]

More Info

De eerste 3 maanden bij je nieuwe baan

Er is al veel geschreven over het vinden van een nieuwe baan. Volg jij alle tips goed op, dan vind je een nieuwe baan. Zo zijn er do’s & don’ts voor het CV, sollicitatiegesprek, wat je aandoet en de salarisonderhandeling. Eenmaal aangenomen, is het tijd om jezelf te bewijzen en te groeien in de organisatie. […]

More Info

Geef jouw loopbaan een boost met deze films

De mooie, hete zomerwerken beginnen nu op zijn eind te komen. De temperatuur is gekelderd en er komen weer regenachtige dagen aan. Eindelijk kan jij weer lekker binnen voor de buis zitten. Om jou door deze dagen te loodsen hebben wij wat filmtips voor je, waarin jij van de personages wat kan leren.

More Info