vacatures tesla in nederland

Traineeship van Claudia

Elke medewerker heeft een andere invulling van het traineeship bij Bold Recruitment. Daarom laten wij hen aan het woord zodat jij meer weet wat de mogelijkheden zijn voor jouw startende carrière.

“Ik ben Claudia en werk voor Bold Recruitment mijn eerste opdracht is bij TESLA.

Tijdens de sollicitatie procedure had ik niet verwacht dat het zo snel zou gaan. Voordat mijn contract inging was ik al zeker van mijn eerste opdracht bij Tesla!

Tesla is voor mij een mooie uitdaging waarbij ik gestimuleerd wordt om mijzelf en mijn kennis verder te ontwikkelen. Dit ervaar ik als erg prettig. Bij Tesla ben ik volledig onderdeel van het debiteuren team. Ook is Tesla samen met Bold Recruitment bereid om te investeren in ontwikkeling van mijn kennis en vaardigheden. Tesla ervaar ik als een opdrachtgever waarbij het tempo hoog ligt, het werk stimulerend, er een duidelijke structuur is en er innovatie wordt verwacht.

Hoe ervaar ik de detacheringswereld? Het blijft continu presteren maar dat zorgt juist voor de uitdaging. Als je laat zien wat je kan en je volledig inzet voor de opdracht dan zal dit ook beloond worden.

Ik zal iedereen Bold Recruitment  aanraden die van uitdagingen houdt en werkervaring op wil op doen! Wie weet zit jij straks bij een grote multinational waar jij de kans krijgt om jezelf te bewijzen en verder te ontwikkelen!”

Wil jij een boost geven in jouw startende carrière? Geef je dan nu op en ontdek de mogelijkheden!

 

Gerelateerd nieuws

< Terug naar overzicht