Blog

Presteren als topondernemer

Voor startende professionals is status of een goed salaris niet langer het enige criterium. Een carrière gaat om meer dan dat; ontwikkelen, een leuke baan en goede omgeving zijn belangrijke onderdelen die een steeds grotere rol spelen. In jouw functie acteren als ondernemer kan je daarin verder brengen. Wij helpen jou verder…

More Info

Voordelen van een traineeship

Met een goed CV, LinkedIn profiel en goede instelling kan jij rekenen op een mooie start van je loopbaan. Er zijn veel mooie kansen om na je studie te starten. Waarom moet je kiezen voor een traineeship? Wij geven paar redenen om als trainee te starten.

More Info

Met deze methode kan je beter doelen stellen

Als ambitieuze starter heb jij ongetwijfeld jouw toekomst al voor een groot deel uitgestippeld. Na je studie ligt er een mooie carrière voor je in het verschiet; tijd om de arbeidsmarkt op te gaan! Maar hoe maak je je beeld concreet? En nog belangrijker; hoe doe je dit zonder weer terug te vallen op een […]

More Info

Welke competenties moet jij hebben?

Met ervaring en een goede studie ga je het niet alleen redden. Starters worden steeds vaker aangenomen vanwege hun potentie. Daarom wordt er gekeken naar kwaliteiten die je verder brengen. Kortom: naar welke competenties kijken je werkgevers?

More Info

Ontwikkelen van je kwaliteiten

Elke opleiding is erop gericht: verbeteren van sterke en zwakke punten. Zo zijn ook functioneringsgesprekken vaak op beide gericht. Een grote valkuil, van zowel professionals als het bedrijfsleven, is dat er te veel nadruk wordt gelegd op de zwakke punten. Ontwikkeling van sterke punten brengt jou namelijk veel verder.

More Info

Doelgericht starten aan je loopbaan

Starters met ambitie hebben veel over om succesvol te worden. Jij bent als geen ander ambitieus en hebt de kwaliteiten om carrière te maken! Talent is helaas niet voldoende om het ver te schoppen. Daarom krijg jij een aantal tips die jou verder helpen.

More Info

Zo kom je erachter welke baan bij je past

Het afronden van je studie was waarschijnlijk een belangrijk en mooi punt in je leven. Eindelijk ben je klaar met de tentamens, je scriptie en natuurlijk het betalen van collegegeld! Nu kom je op een punt waar je naar toe hebt gewerkt. Het vinden van een baan. Waar kies je voor en weet je al […]

More Info

7 redenen waarom bedrijven starters willen aannemen

Beginnen aan je loopbaan, na je studie, kan een grote stap zijn. Om die reden gaan veel starters die net zijn afgestudeerd reizen of blijven zij doorwerken bij hun bijbaan. In de bediening of supermarkt blijven werken is een veilige basis om te kijken wat je wilt doen, dit kan ook sneller.

More Info

De beste steden van de wereld om te werken

Reizen is vaak een grote prioriteit na het afronden van een studie. Wanneer studenten hun diploma behalen zijn Azië, Afrika en Zuid-Amerika bekende hotspots voor het maken van een mooie reis, om zo levenservaring op te doen. Groot gelijk! Maar heb je wel eens overwogen om reizen en werken te combineren?

More Info

Welke organisatie past het best bij jou?

In eerdere blogs schreven wij al veel over hoe jij kan worden aangenomen. Maar hoe weet jij nu precies of het bedrijf aan de voorwaarde voldoet. En wat voor soort bedrijf past goed bij jou? Wij geven wat peilers voor de juiste werkgever.

More Info