Werving & selectie in de financiële sector

Bold Recruitment is dé intermediair voor talentvolle HBO en WO afgestudeerden, die hun carrière willen starten in de financiële sector bij een organisatie uit de top 250 van corporate Nederland. Naast bemiddeling in vaste banen biedt Bold een zeer interessant traineeship van Young graduate (net afgestudeerd) tot aan volwaardige professional binnen een periode van 2 jaar. We bieden een inspirerende tijd van hard werken en veel leren bij verschillende van de 40 aangesloten corporates.

Het ontwikkelen van talent voor de financiële markt

Ontwikkelen van jouw talent na je studie is belangrijk. Een opleiding van vier jaar is een goede basis om carrière te maken. Wij bieden een leuke baan waar carrière maken mogelijk is. Bij een bank, corpate of MKB'er kan jij ervaring opdoen om door te groeien als professional.

Opleiden en coachen

Bold Recruitment streeft er naar middels opleiding en coaching, jonge HBO en WO afgestudeerden te begeleiden tot volwassen professional in de financiële markt of in de financiële dienstverlening. Wij bieden de beste werkomgeving voor talenten. Of je een baan zoekt in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam of elders wij zoeken de juiste match voor jou. Nadat jij bent afgestudeerd kan jij aan de slag als hypotheekacceptant, hypotheekadviseur, trainee of consultant. Als junior zijn er voldoende kansen, een mooie fulltime of deeltijd baan, die meer uitdaging biedt dan jouw studentenbaan.