Ervaringen

carrière maken bij een bank of bancaire sector

Ervaring in de financiële wereld

Recent heb ik mijn studie Bedrijfskunde MER afgerond aan de HES Amsterdam. Naast mij studie heb ik altijd in een verpleeghuis gewerkt op de revalidatie afdeling.

Ik ben sinds september 2015 begonnen bij Bold als trainee.  Mijn eerste project is het energie bedrijf Qurrent. Ik ben daar begonnen op de klantenservice met telefoontjes aannemen, nu doe ik daar voornamelijk de backoffice en ondersteun mijn collega's met de vragen die ze hebben. Tevens ben ik bezig om mijn WFT certificaten te halen, de basis heb ik al gehaald en ben nu bezig met WFT hypotheek.

Uiteindelijk is mijn doel om zoveel mogelijk ervaring op te doen in de financiële wereld en zo te ontdekken waar mijn kwaliteiten en talenten liggen. Ik vind het belangrijk om jezelf altijd te kunnen ontwikkelen en plezier te hebben in je werk en met je collega's.

 

carrière maken in de bancaire sector

Werken in de financiële branche

Zo'n tweeënhalf jaar geleden heb ik de HBO opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening afgerond. Ik heb ruim drie jaar bij Bureau Jeugdzorg gewerkt. Ik ben toen nieuwsgierig gemaakt voor het werken in de financiële branche en heb mijn kans gepakt!

Hiervoor heb ik nog bij een ander detacheringsbureau gewerkt, maar ben overgestapt naar Bold Recruitment, omdat ik geloofde dat zij mij meer verdieping konden bieden. Mijn eerste opdracht bij Bold Recruitment was bij een serviceprovider in de hypotheken, hierna ben ik overstapt naar Stater. Nooit gedacht dat ik dat zo leuk zou vinden!

Ik wil verschillende WFT opleidingen halen. Vervolgens wil ik zoveel mogelijk ervaring opdoen bij verschillende geldverstrekkers, zodat ik mezelf zo breed mogelijk ontwikkel en waardevol maak in de hypothecaire branche.

 

Als starter studentenwerk naast je studie

Deeltijd studeren en werken

In combinatie met mijn duale opleiding Bedrijfskunde MER ben ik bezig aan mijn derde werkperiode. Toen ik op zoek was naar een derde werkperiode kwam ik in contact met Bold Recruitment. Zij boden mij een kans om mij verder te ontwikkelen als professional. Hieraan werk ik door werkzaam te zijn op projecten van hoog niveau en door het volgen van verschillende trainingen, zodat ik mijn kwaliteiten en zwaktes ontdek.

Ik heb erg naar mijn zin bij Bold. We werken voor leuke opdrachtgevers en de sfeer onderling is erg goed. Ik hoop nog vele jaren deel te kunnen uitmaken van deze organisatie.

Mijn grootste hobby’s zijn lezen en voetbal. Ter ontspanning lees ik in de avonduren en in het weekend. Dit om rust te creëren in mijn drukke leven. Ik hou het meeste van thrillers.  Mijn favoriete schrijver is Dan Brown.