Werk na je studie

Bold Recruitment is dé intermediair voor talentvolle HBO en WO afgestudeerden, die hun carrière willen starten in de financiële sector bij een organisatie uit de top 250 van corporate Nederland.

Naast bemiddeling in vaste banen biedt Bold een zeer interessant traineeship van Young graduate (net afgestudeerd) tot aan volwaardige professional binnen een periode van 2 jaar. We bieden een inspirerende tijd van hard werken en veel leren bij verschillende van de 40 aangesloten corporates.

Ons team

Heidi Scholtens
Commercieel Manager

Deniz Yucesan
Sourcing Consultant

Banen tijdens en na je studie

Jij kan jouw carrière maken vanaf het eerste begin! Met begeleiding werk jij aan je professionele ontwikkeling terwijl je geld verdiend! Dit is geen standaardprogramma, maar een passend individueel traject. Het bestaat in principe uit vier opdrachten van ieder zes maanden. Na twee jaar ben jij klaar voor die ene baan waar jij altijd naar zocht!

Van starter tot junior

Tijdens dit programma gaan we kijken welke opleiding of training aansluit bij jouw behoefte. Deze bepaal je samen met je leidinggevende van Bold Recruitment. Na twee jaar is het voor jou duidelijk waar jouw kracht ligt, welk werk je leuk vindt en waar je goed in bent. Dit kan leiden tot een keuze, in dienst bij één van je opdrachtgevers, in dienst bij onze zusterbedrijven of een carrière elders. Maar één ding is zeker, je hebt je rugzak gevuld met kennis en kunde en hebt een leuke tijd achter de rug.

Carrière opbouwen

Een begeleider kijkt met jou naar het optimale begin van je loopbaan. Deze coach adviseert je op zakelijk en persoonlijk vlak en ondersteunt je bij het opbouwen van je carrière. Bij iedere opdracht voer je gesprekken over de voortgang met je coach maar werk je zelfstandig en word je begeleid en ingewerkt door iemand van de afdeling waar je die periode werkt. Voor je persoonlijke ontwikkeling volg je indien noodzakelijk een extern programma samen met de andere trainees. Hier word je uitgedaagd om buiten je comfortzone te gaan en om te experimenteren met nieuw gedrag.